Sinds 2012 doneert Koeka jaarlijks 2.500,- aan de stichting Miriyawalé. Dit jaar heeft Koeka besloten om naast de jaarlijkse donatie ook nog eens een deel af te dragen van de omzet van alle dekens en plaids die verkocht worden in de periode van 17 mei t/m 31 augustus 2016. Wil jij ook helpen verschil te maken in het leven van kinderen zoals Barakissa? Koop een Koeka deken of plaid en je levert automatisch een bijdrage aan een glimlach en een toekomst voor de kinderen in Mali.

koeka-actie-mali

 

Mali is één van de armste landen van Afrika en is mede door de burgeroorlog in 2012 een verdeeld land geworden. Inwoners hebben te maken met een zwakke overheid, een onrustige regio, corruptie en een hoge (jeugd)werkloosheid. Niet voor niets wil 9 van de 10 jongeren het land zo spoedig mogelijk verlaten, met alle risico’s van dien.

Miryawalé is een stichting die het verschil wil maken en de jeugd van Mali juist wel een toekomstperspectief wil bieden. En dat begint bij kinderen voldoende liefde en aandacht bieden, maar ook ruimte om te spelen en leren. Zo kunnen zij zich ontplooien en ontwikkelen tot verantwoordelijke zelfstandige volwassenen.

Als je een deken bij Koter & Co van Koeka koopt wordt er per deken 1 euro gedoneerd aan de stichting Miriyawalé. De dekens van Koeka kun je hier vinden en natuurlijk in onze winkel.