Lekker even een uurtje sporten, daar heb je niet altijd tijd voor. En als je een kleine baby hebt dan laat je die liever niet te lang alleen. Met deze nieuwe trend sla je twee vliegen in één klap.

Dansen met je baby in een draagdoek op de buik of op de rug. Niet alleen voor moeders natuurlijk, ook voor vaders. Echte danschoreo’s op salsa, chachacha, rumba, ballroom, latin swing en zelfs hip hop.

media_xll_3665635

De trend is overgevlogen vanuit Amerika en in Nederland wordt het babydansen bij verschillende dansscholen nu ook aangeboden. Sommige baby’s dansen met hun beentjes mee en anderen vallen rustig in slaap. Ze vinden het leuk om dicht bij hun ouders te zitten. En dat is ook goed voor de relatie tussen ouder en kind! Is dit wat voor jou en je baby?

Bekijk hieronder een video van zo’n soort dans met je baby