Oké de babynaam uitkiezen is vaak niet het makkelijkste wat er is. Misschien hebben jullie echt geen flauw idee of zijn jullie meningen over de babynaam te verschillend. Dan is er een app die misschien wel uitkomst biedt! Met de app kun je namelijk tinderen voor babynamen!

Waarschijnlijk ken je de Tinder app wel. Je swiped naar links of rechts en keurt daarom je potentiële date af (of niet). In de app Babynames kun je samen met je partner een kort lijstje met namen toevoegen, vervolgens kunnen jullie gaan swipen. Naar rechts betekent leuk en naar links niet leuk. Als jullie beide een naam naar rechts swipen hebben jullie een (babynaam-)match. Er zijn meer dan 30.000 namen om uit te kiezen, dus hier zijn jullie wel even zoet mee! Vervolgens moeten jullie alleen nog een keuze maken uit alle namen die door jullie beide goedgekeurd zijn. Ga jij de app downloaden?

tinder-babynamen

Via deze link kun je de app downloaden.