Op vrijdag 18 december 2015 wordt Christmas Village on Ice* feestelijk geopend om 16.00 uur. Christmas Village on Ice* staat vol met vele sfeervolle chalets, waaronder Koter & Co en zal van vrijdag 18 tot en met zondag 27 december een leuk decemberuitje zijn.

christmasvillageonice

Tijdens de opening om 16.30 uur zal alle verlichting gedoofd worden en na opening door een leuke Bn er zal de village in een keer verlicht worden. Daarnaast zal ook de Frits Borrel

Frits

plaatsvinden op het horecaplein van de wintermarkt!

Ice_Amsterdam-478

Verder vindt je naast alle leuke chalets de schaatsbaan van 1500 m2 voor jong & oud  met genoeg ruimte om te schaatsen in een unieke winterse omgeving. Naar verwachting begeven zich dit jaar weer duizenden bezoekers op glad ijs. Een replica van de Magere Brug(verlicht) zorgt ervoor dat iedere bezoeker zich even waant op het bevroren ijs van de Amsterdamse grachten. Als je over de brug loopt kom je meteen in het horecagedeelte waar je een lekkere versnapering kunt nemen en/of om even op te warmen. Hier vind je tevens de toiletten.

Opening Schaatsbaan Museumplein.

Openingstijden publiek kerstmarkt

Vrijdag 18 december 11.00 – 21.00 uur

Zondag tot en met donderdag 11:00 – 20:00 uur

Vrijdag en zaterdag 11:00 – 21:00 uur

24 en 25 december 11:00 – 18:00 uur

Wij hopen jullie te zien op de allerleukste geweldig gezellige kerstmarkt van Nederland!

Groetjes Anja en Jacqueline

Koter & Co