Het spaanse bedrijf Guum Barcelona bestaat sinds 2012 en heeft een prachtige wieg ontworpen die langzaam de Nederlandse markt begint te veroveren. De wieg heet de miniguum en is verkrijgbaar in wit en Old Bamboo. De witte wieg is gemaakt van geperst hout en daarom duurzaam en zeer stevig. De Old Bamboo is zoals de naam al zegt gemaakt van Bamboo, wat als eigenschap heeft dat er af en toe luchtgaatjes in zitten, het is een zeer stevig materiaal.

De ontwerpers van Guum Barcelona houden van design en willen graag innovatieve producten maken die iets toevoegen in de babybranche. Met de miniguum is deze missie zeer geslaagd, want deze wieg is om te toveren tot bijzettafel en opbergmand voor al het rondslingerende speelgoed in huis. Bovendien is het een beeldschoon model wat prachtig en verantwoord staat in iedere woonkamer. De wieg is ontworpen met vier stevige poten en wieltjes waarmee je de miniguum makkelijk verplaatst naar een andere plek.

Als je de miniguum aanschaft krijg je er een fijn hoogwaardig matras bij. Als bijpassende accessoires voor de miniguum kun je kiezen uit een bedbumper, hoeslakens, de coverguum en de nieuwste aanwinst is de slaapzak, die met een rits vast zit aan het hoeslakentje.

miniguum met tafelblad

Prijs miniguum wit 335,00 euro

Prijs miniguum old bamboo 458,00 euro

Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met onze winkel waar wij u graag verder helpen met alle ins en outs over deze prachtige innovatieve wieg, de Miniguum. Tel 020-6754504