Het is weer zover: een winactie bij Koter & Co! Op Facebook behalen we bijna de 1000 likes en dat gaan we vieren. Bij 1000 likes verloten wij 1x online shoppen op Mundo Melocotón producten, met een maximum van €50!

Mundo Melocotón: knuffelzacht

Het merk Mundo Melocotón heeft prachtige babykleding en kinderkleding die bekend is om de zachtheid. In België is dit merk super bekend en in Nederland wordt het ook al steeds bekender. Logisch: want dit merk verdient een plekje in elke baby- of kindergarderobe. Naast babykleding zoals babybroekjes en kinderkleding zoals jurkjes heeft Mundo Melocotón ook een hoeslaken, hoodiesjaal, swaddles en speendoekjes in de collectie. Allemaal in heerlijk frisse kleuren, die dankzij de goede kwaliteit niet in de was vervagen. De producten zijn allemaal gemaakt van zacht velours of duurzaam tetra.

mundo-melocoton-pakje-groen

Duurzaamheid is een belangrijk element in de ontwikkeling en product van alle producten van Mundo Melocotón. Samenwerking met Oekotex gecertificeerde leveranciers, producenten die menswaardige arbeidsomstandigheden garanderen, een producent die vlakbij de katoenvelden zit en donaties aan projecten die zich inzetten voor straatkinderen en achtergelaten baby’. Met deze bewuste keuzes levert dit merk haar bijdrage aan een betere wereld. En iedereen die kiest voor Mundo Melocotón, helpt mee.

mundo-melocoton-slaapzak-tetra

Wat moet je doen om te winnen?

Goed, genoeg over hoe verliefd we zijn op dit knuffelzachte merk. Wat moet je doen zodat jij kans maakt op dit te gekke shoppingtegoed?:

– Like onze Facebookpagina
– Like het bericht
– Share het bericht (openbaar, zodat wij het kunnen zien!)

En geen must, maar wel heel leuk: volg ons supergezellige account op Instagram via @koterenco

Succes!