FWJk0cS-1024x1024

Welk geluid maak je als kersverse ouder het allermeest? Juist! Sssshhh! Als je met je kleintje op de arm loopt als het weer eens krampjes heeft, als het gewoon niet kan slapen, als het in de auto in de Maxi-Cosi onrustig is; je sssht wat af! Het lijkt een beetje op het geluid dat je kleintje hoorde toen het nog in je buik zat en daarom werkt het ook zo goed. Om je baby rustig te krijgen, schakel je vanaf nu de Baby Shusher in. Die maakt hetzelfde geluid!


Unieke babytool

De Baby Shusher is een nieuw en uniek apparaatje om baby’s eenvoudig in slaap te laten vallen. Het ritmische, sussende geluid klinkt heel vertrouwd en laat de baby weer stil worden als het huilt. Door de praktische vormgeving kan de Baby Shusher makkelijk meegenomen worden. Het geluid van de Baby Shusher klinkt als het bloed dat door de aderen stroomt en wat de baby constant in de baarmoeder heeft gehoord. De Baby Shusher is uitgerust met een handige timer en het volume is instelbaar; harder als de baby huilt en zachter zodra hij kalmeert. En met de handige timer van 15 of 30 minuten weet u ook zeker dat de Shusher vanzelf uitgaat.

Perfect te combineren
De Baby Shusher is een ideaal hulpmiddel dat goed gecombineerd kan worden met andere aanbevolen methodes om kleine baby’s te kalmeren en in slaap te laten vallen. Bijvoorbeeld inbakeren, wiegen en natuurlijk het zelf sussen mogen niet vervangen worden door dit apparaatje. Dit apparaatje kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot enkele maanden daarna. Zo zijn er ouders die de Baby Shusher gebruikten tot wel 9 maanden oud. De Baby Shusher is ontworpen door de ouders van een huilbaby. Inmiddels is het uitgebreid getest in de Verenigde Staten en heeft de Baby Shusher al veel jonge ouders geholpen. De Amerikaanse kinderarts Harvey Karp, brein achter ‘Happiest Baby on the Block’, onderschrijft het effect van deze techniek en beschreef het ook in zijn boek als de methode met de 5 S’s: ‘Swaddling, Swinging, Side position, Sushing en Sucking’.

De Baby Shusher is vanaf 16 juli te koop bij Koter & Co prijs 39,95 euro en wij geven er eentje weg! Je hebt tot eind van de maand juli om deze Babyshusher te winnen! Op maandag 3 augustus lees je op ons Blog of je deze geweldige Baby Shusher hebt gewonnen.

Wat moet je hier voor doen:

like onze FB pagina en deel het bericht op FB (let er even op dat dit bericht op openbaar staat, anders kunnen we het niet zien!)

Vertel in een comment hoe oud je baby is en waarom jij graag deze Baby Shusher wilt winnen!

 

Deze winactie is inmiddels voorbij. Desiree Kaagman is de winnares en heeft inmiddels de Baby Shusher ontvangen. Haar reactie:

“Gisteren heb ik de Babyshusher ontvangen! Ontzettend blij ermee want hij werkt echt! Normaal gesproken loop ik minstens 5 x naar boven om hem te troosten of zijn speentje terug te stoppen. Zodra hij nu begint met huilen zet ik de Babyshusher aan en hij valt vrijwel direct in slaap! En ook heel ontspannen! Normaal valt ie gespannen in slaap en trekt ie met 1 handje nog heel erg gefrustreerd aan zijn haartjes en nu niet. Wat een uitkomst en ook echt een aanrader!”

11823838_707361289393878_360432211_n