Het einde van het schooljaar nadert en dat betekent dat jouw zoon of dochter het nieuwe schooljaar eind augustus of september weer in gaat. Tijd voor een nieuwe rugtas, lunchbox of ander schoolgerei? Koter & Co zet haar leukste spullen voor back-to-school op een rijtje!

skiphop-zoo-little-kid-insulated-food-jar-ladybug4

 1. Skip Hop kinderrugtas Uil
  skip-hop-kinderrugtas-kinderrugzak-uilNaast de Uil heeft Skip Hop nog heel veel andere leuke rugtassen! Wat dacht je van een bij, vlinder, panda of egel?
 2. Powell Craft kinderrugtas met vliegtuigen
  rugtas
  Dieren zijn natuurlijk leuk om op je rug te hebben maar wat dacht je van dit stoere rugzakje vol met gave vliegtuigen?
 3. Les Deglingos kinderrugtas nijlpaard
  les-deglingos-kinderrugtasDeze nijlpaard Les Deglingos kindertas is uitwasbaar en in de vorm van een knuffel nijlpaard.
 4. Skip Hop Zoo Insulated foodjar
  skiphop-zoo-little-kid-insulated-food-jar-ladybug4Dit is een grote dubbelwandige beker met afsluitbare deksel en een lepel die handig is voor kindjes die bijvoorbeeld warm eten of een soepje mee naar school willen nemen. Verkrijgbaar met de afbeelding van een uil, aapje of lieveheersbeestje.
 5. Drink In The Box drinkpakje
  drink-in-the-box-drinkpakjeDeze drink in the box is speciaal ontwikkeld omdat er in gekochte fruitpakjes veel suiker zit. In deze leuke gekleurde drinkbox kun je water met een stukje gesneden fruit doen voor de smaak, heerlijk fris en gezond. Hij is verkrijgbaar in vier kleuren.
 6. Froy en Dind drinkfles bambi
  froy-dind-drinkfles-bambiAluminium drinkfles Bambi van Froy & Dind. Deze leuke Froy & Dind drinkfles heeft een lief hertje, bambi, als print.
 7. Zing Anything Citrus Zinger Mini
  drinkfles-kinderDeze nieuwe meeneemfles is een ideale fles om onderweg de lekkerste drankjes te maken, je mixed en matcht met fruit en water, met groenten en kruiden, altijd een verfrissing voor onderweg. De zing anything heeft een ingebouwde citruspers en een rietje, superhandig voor onderweg!
 8. Lassig Lunchbox wildflife
  lassig-lunchbox-wildlife lassig-lunchbox-wildlifeDeze Lassig lunchbox is verkrijgbaar in drie varianten: elephant (roze), rhino (groen) en turtle (blauw). Handig om bijvoorbeeld een boterham en fruit mee te nemen naar school
 9. Lunchskins snackbag
  lunchskins-snackbag-olifantIn dit handige afsluitbare zakje kun je je tussendoortjes meenemen. Hierin blijft alles schoon en vers. De snackbag sluit af met een klittenband en is wasbaar. Bovendien is de sluiting handig voor kinderen te openen en weer te sluiten. Verkrijgbaar in drie verschillende dessins.