We hebben weer een te gekke winactie bij Koter & Co! De video van Sint is al 7 jaar in omloop en heeft al heel wat kinderen verrast. Met de video van Sint laat je Sinterklaas jouw kind persoonlijk toespreken, hoe leuk is dat!

video-van-sint

Tijdens het maken van de video kun je zelf onderwerpen kiezen die je wilt gebruiken. Zo kan je de Sint iets laten vertellen over een hobby, een eigenschap of juist over iets wat jouw kind heel lekker vindt. Of laat sint een opvoedtip geven zoals stoppen met duimen. Hierbij hoef je niet bang te zijn dat de Sint te streng is, want dit gaat allemaal op een leuke manier. Zo kan je bij opvoedtip kiezen voor “beter luisteren”. De Sint doet dit door het kind dichterbij te roepen en bijvoorbeeld te zeggen “zie je wel dat je goed kan luisteren.” Allemaal op een leuke manier dus!

http://www.youtube.com/watch?v=es-_K5JPJUM

Hoe leuk is dit met pakjesavond! Wij mogen maar liefst 3 codes verloten voor een gratis video van de Sint. 1 daarvan is een complete versie. Hierbij krijg je de video digitaal en op dvd, met een duur van 12 minuten. Hierbij kun je 2 onderwerpen kiezen waar de Sint over praat en foto’s toevoegen om de video nog persoonlijker te maken. Verder heeft deze versie een karaokeliedje. Tijdens het videobericht zingen de pieten samen met Sinterklaas één van de 5 meest populaire Sinterklaasliedjes. Je kiest zelf welk liedje! In deze versie kun je ook nog eens aangeven waar de pakketjes verstopt zitten.

Daarnaast mag Koter & Co ook nog 2 kleine versies van Video van de Sint weggeven: een versie van 6 minuten met 1 onderwerp.

Meedoen met de winactie
Jij bent vast ook enthousiast geworden, maar hoe werkt dat winnen nou?
Op onze Facebookpagina hebben wij de winactie geplaatst.
– Like onze Facebookpagina
– Like het bericht en deel het bericht (openbaar, anders kunnen wij niet zien dat je hem hebt gedeeld)
– En plaats als reactie een gedichtje (ja het is tenslotte Sinterklaas ;)) met waarom jouw kindje zo’n video van de Sint moet winnen!

Je kunt tot 25 november meedoen met de actie, waarna wij de mooiste gedichtjes gaan bekijken en de winnaars bekend maken!

Deze actie is inmiddels verlopen!