Soms ben je wel eens inspiratieloos betreft koken. Wat moet je nu weer op tafel zetten? De een lust dit niet en de ander lust dat weer niet. Niet al de gerechten waar je je voor hebt uitgesloofd worden met gejuich in ontvangst genomen. Daarom nu een tip van Koter & Co: Kidsproof weekmenu!

Weekmenu.nl is een website waar je (met een account) een soort kan ‘Tinderen’ voor eten. Je krijgt meerdere gerechten te zien en klikt op een hartje of kruisje. Vervolgens rolt hier een weekmenu uit waardoor je weer genoeg inspiratie hebt voor de hele week! In je profiel kan je bijvoorbeeld aangeven voor hoe veel personen je kookt, hoe veel tijd je hebt om te koken en wat er niet in mag (bijvoorbeeld de kids eten geen vis).

Weekmenu heeft ook kidsproof recepten. Gezonde recepten die even wat leuker zijn gemaakt, zodat ze kidsproof zijn. Neem bijvoorbeeld de broccoli nuggets of gezonde muffins van ei.

Schermafbeelding 2015-10-13 om 13.43.26

Wat vinden jullie van Weekmenu? Leuk voor meer inspiratie in de keuken?